Dag van de jeugdbeweging @ Bornem!

logo-dagvandejeugdbeweging

Hallo allemaal

Zaterdag 22 oktober wordt een dag om aan te duiden in je agenda! Alle Bornemse jeugdverenigingen en de jeugddienst slaan de handen in elkaar en organiseren voor de eerste keer in Bornem “Dag van de jeugdbeweging”.

Iedereen mag komen meespelen vanaf 14u in domein Breeven aan het terrein voor de minigolf. Starten doen we traditioneel met een grote formatie. Als deze gedaan is kan iedereen duchtig gaan spelen. Er is een apenbrug, circus, vettige spelen, rooktent, woudloperskeuken, een patattenkanon, pleinspelen, bakstapelen en nog veel meer. Doe je mee aan voldoende activiteiten? Dan krijg je misschien ook een felbegeerd “Dag van de jeugdbewging-gadget”. Vanaf 18u maken de activiteiten plaats voor een groot en gezellig kampvuur. Of je nu al in een jeugdbeweging zit of je twijtelt … Iedereen mag komen meespelen!

Aangezien we die dag allemaal erg druk in de weer zijn kunnen we helaas niet elk kind individueel in het oog houden. Blijf dus een beetje in de buurt of maak goede afspraken met je kind. Je kan op het terrein ook iets komen drinken of heelrijken pannenkoeken en hamburgers eten in onze chillzone.

Hopelijk tot dan!

Scouts Bornem, KAJ, Chiro Bornem, Chiro Branst, Chirojongens Hingene, Chiromeisjes Hingene, Jeugdbrandweer, El Circo Fiasco, Tateljeeke en Jeugddienst Bornem

 

Belangrijk: wij zullen een hele dag aanwezig zijn op de Dag van de jeugdbeweging in Bornem, daarom zal de Chiro op zondag 23 oktober niet doorgaan.

Comments are closed.