10 dagen op kamp!

Elk jaar gaan we met alle groepen samen op kamp van 11 tot 21 juli, dat zijn tien dagen vol onvergetelijke avonturen. De jongste groepen slapen in het gebouw, de tiptiens en aspi’s slapen in een tent. Ook de kookies gaan mee op kamp, zij toveren elke dag de lekkerste maaltijden voor ons op tafel en leggen ons tien dagen lang in de watten. Je kan de kunstwerkjes van de kookies (en mini-kookies) bekijken op hun facebookpagina.

Informatie over het kamp krijgen jullie tijdig, meestal is dat begin mei. Voor de kampinschrijvingen nodigen we alle ouders uit op de Chiro en worden de kampboekjes uitgedeeld.

DSC_9334 DSC_9781

 

Inschrijvingen

Hoog tijd dat het weer zomer wordt! De leiding staat alvast te springen om met de leukste leden tien dagen op kamp te vertrekken en Lint onveilig te maken.

 • Wanneer kan je je dochter inschrijven voor het kamp? Vrijdag 12 mei, om 19u op het Chiroterrein voor de kwiks, tippers, tiptiens en aspi’s. De leidsters van de ribbels en speelclub komen op een ander moment thuis langs, hiervoor zullen de leidsters nog iets laten weten.
 • Wat moet je meebrengen naar de kampinschrijving? 2 klevertjes van de mutualiteit en een ingevulde medische fiche (die vind je terug door op de link te klikken).
 • Hoeveel kost het kamp? Voor tien dagen plezier betaal je 135 euro. Dat bedrag is te storten op het rekeningnummer van Chiromeisjes Hingene, BE24 0682 0931 7438, voor 1 juli. Vermeld hierbij zeker ‘kamp + naam lid’.
 • Kan ik het kampterrein ook zelf verkennen? Zeker, op 11 juli, geven wij het startschot van het kamp en verwelkomen wij alle ouders voor een hapje en een drankje. Voor dit heerlijk buffet vragen wij 8 euro voor ouders, broers, zussen … die komen uitzwaaien. Dat is die dag zelf te betalen, op de kampplaats. Vergeet je niet vooraf in te schrijven per mail.
 • Waar vind ik meer informatie? Bij de inschrijving ontvang je het kampboekje waar nog meer informatie over het kamp in staat. Ook op onze site vind je nog wat praktische informatie. Heb je toch nog vragen? Aarzel dan niet en contacteer de leiding of de hoofdleidster, Jana (gsm: 0488 96 03 76 of e-mail: jana_robberecht@hotmail.com).

 

Links kampvergoedingen ziekenfondsen

Indien jouw ziekenfonds er niet tussenstaat, kan je zeker eens een kijkje nemen op hun website! De kans is groot dat je ook daar een formulier voor de kampvergoeding kan terugvinden.

 

Kamp 2017: Chirokampos por favor!

Alle informatie over het kamp vind je in het kampboekje. Het kampboekje ontvang je wanneer je bent ingeschreven. Blijf je toch nog met vragen zitten? Aarzel dan niet om de leiding te contacteren!

Hier vind je ook nog wat praktische informatie:

 • Voor het kamp vragen wij €135, dat moet voor 1 juli gestort worden op BE24 0682 0931 7438 met vermelding van ‘kamp + naam lid’.
 • Als er iets is dat de leiding over jou moet weten, neem dan tijdig contact op met je eigen leidsters.
 • Fietsen van de oudste groepen en valiezen die niet meer in de auto kunnen kunnen, mogen mee op de camion. Breng ze op 10 juli naar de Chiro gebracht worden tussen 17u30 en 19u30.
 • Alle leden moeten hun identiteitskaart of ISI+-kaart afgeven bij aankomst, vergeet deze dus niet!
 • Op 11 juli gaat het kamp van start en om 16u verwachten wij de leden in uniform. Ook ouders, zussen, broers, oma’s, opa’s … mogen komen uitzwaaien. Daarnaast kan je voor €10 genieten van een hapje en een drankje (gelieve vooraf in te schrijven per mail voor 4 juli). Betalen doe je op de kampplaats zelf.
 • Net als vorige jaren worden er op kamp postkaartjes en postzegels verkocht.
 • De ribbels, speelclub, kwiks en tippers keren terug naar het thuisfront met de trein. De tiptiens en aspi’s gaan met de fiets (vergeet je fiets dus niet te controleren). Het aankomstuur wordt nog gecommuniceerd per sms.
 • Op 21 juli kan alle bagage weer opgehaald worden op de Chiro in de loop van de namiddag.
 • Meer informatie over de kampplaats vind je hier.
 • Bij uiterste noodgevallen kan je ons bereiken op 0485 31 88 40 (Annemarie) of 0488 96 03 76 (Jana).

 

Spulletjes nodig voor op kamp?

Stapschoenen te klein? Veldbed kapot? Zaklamp nodig? Briefpapier op? Toe aan een nieuwe regenjas? Trooper to the rescue! Koop je spulletjes online via onze Trooperpagina en sponsor Chiromeisjes Hingene zonder ook maar €1 meer te betalen.

 

Lekker op kamp

Ondertussen lopen ook de acties voor gratis Joyvalle, Appelsientje en Lotus Speculoospasta op kamp nog steeds. Flapjes en codes zijn dus zeker welkom!

  lok2017_banner_250x250