Wie, wat, waar?

Alle meisjes tussen 6 en 18 jaar zijn welkom op zondagen vanaf 14u tot 17u30. Kom gerust een kijkje nemen op ons adres: Beekje 26, 2880 Hingene (terrein achter zaal ‘de Wateringe’). Voor vragen kan je steeds terecht bij de leiding of stuur een mail naar chiromeisjeshingene@hotmail.com.

Stuur ons een mailtje, contacteer de leiding van jouw groep of laat iets weten aan de hoofdleidster, Jana Robberecht (gsm: 0488960376 of mail: jana_robberecht@hotmail.com

Nieuwsgierig naar Chiromeisjes Hingene? Lees dan dit document, je vindt er alles wat je moet weten over het Chirojaar 2017-2018.

 

Een Chirozondag

De Chiro gaat van start om 14u met de formatie en een gezamenlijk spel. Na de formatie gaan alle groepen naar de lokalen en beginnen de activiteiten. Om 16u is het tijd om even op adem te komen, iets te drinken en te eten (neem hiervoor een beetje geld mee, 1 euro is al genoeg). Om 17u30 worden de leden weer opgehaald. Tot volgende week!

De maandbladen vind je hier.

Benieuwd in welke groep jij zit? Neem hier een kijkje.

 

Trooper

Chiromeisjes Hingene is een Troopervereniging! Dat houdt in dat je je boodschappen kan doen en terwijl ook onze werking kan steunen. Doe je inkopen via een van de links op onze Trooperpagina en een deel van het bedrag dat je betaald, komt rechtstreeks op onze rekening. Dat gebruiken we om nieuw en leuk spelmateriaal te kopen voor je dochter, zus, nicht, vriendinnetje …

Zin om mee te Troopen? Meer uitleg vind je hier of ga meteen naar onze Trooperpagina.

 

Helpende handen

Kookies

De kookies koken voor ons op het afdelingsfeest en gaan, samen met de mini-kookies, mee op kamp. Daar staan ze ons elke dag bij met raad en daad en verzorgen ze kleine en grote pijntjes van de leden. Neem een kijkje op hun facebookpagina.

Ouderraad

Sinds 2016 kunnen wij rekenen op de steun van de ouderraad. Zij zijn het aanspreekpunt voor ouders en zorgen met leuke (en lekkere) acties voor geld in het laatje dat we gebruiken voor de aankoop van nieuw spelmateriaal.

DOL

De oud-leiding -of kortweg de DOL, bestaat uit leidsters die uit de Chiro zijn, maar ons toch nog blijven steunen. Dat doen ze onder andere door hun jaarlijkse spaghettidag te organiseren. Neem een kijkje op de facebookpagina van de DOL.

Volwassen begeleiders

Bij Lotte en Elise kan de leiding altijd terecht voor vragen en problemen. Zij zorgen ook voor de komende kampplaatsen. Je kan ook steeds bij hen terecht met al je opmerkingen.

 

Chirojongens

Meer informatie over de Chirojongens vind je op hun website en facebookpagina.